DOBRODOŠLI NA

ETRI BAZARJU

Nakup z namenom

 

 

Nakup z namenom je poslovni model družbeno odgovornega, etičnega nakupovanja izdelkov in storitev, ki posameznikom in podjetjem omogoča varno in sledljivo investicijo ter zagotavlja pozitivne in merljive družbene učinke in spremembe.

 

Del kupnine vračamo v delovanje Etri skupnosti, ozaveščanje, ustvarjanje delovnih mest za ranljive skupine, inovativne poslovne modele, sodelovanje lokalnih skupnosti in procese po meri človeka. Vsak Nakup z namenom nosi zgodbo izdelka ali storitve ter ozavešča odgovorne potrošnike.

Dobro z dobrim deluje na področju prehrane v smeri vključujoče, brezodpadne družbe.

KLOBUK Z NAMENOM

 

 

Klobuk z namenom je inovativni model zbiranja sredstev s prodajo klobukov iz stečajne mase Šeširja iz Škofje Loke za gradnjo mreže socialnih podjetij.

Storitve članov Etri skupnosti

Celovito oskrbovanje pisarn

Celovita oskrba delovnih mest s popisom potreb, zasnovo rešitev, pravočasnim in zanesljivim izvajanjem ter spremljanjem učinkovitosti.

 

Dobro z dobrim - Catering

Dobro z dobrim je blagovna znamka in podjetniška skupnost, ki prideluje, predeluje in trži v Sloveniji pridelano hrano. Ponujamo sveže pripravljeno hrano za interne dogodke podjetij, srečanja, pogostitve in konference. Prigrizke, pripravljene jedi in sokove pripravljamo v skladu z Etri načeli® in standardi s katerimi zagotavljamo sledljivost, trajnostno delovanje, integriteto in vključevanje ranljivih skupin.

Pralnica in kemična čistilnica Etri ekspres

Pranje in kemično čiščenje z okolju prijaznimi čistilnimi metodami in pralnimi sredstvi ter optimizacijo logističnih poti v Ljubljani in okolici. Storitev so nam zaupali številni gostinski obrati, zobozdravstvene ordinacije, proizvodna podjetja in zasebne stranke v Ljubljani in okolici. Naša prednost je lasten vozni park, ki omogoča dostavo in prevzem na različnih lokacijah po Ljubljani, na delovnem mestu in domu.

Za tehnično podporo se zahvaljujemu Jazonu d.o.o.