Mimica-Zajček

25.00 

Posebnost Mimic je to, da imajo unikaten otroku prijazen kroj. Šivajo jih ljudje iz ranljivih skupin in so kot take edine, ki se ponašajo  z En-71 certifikatom, ki zagotavlja Evropsko kakovost in varnost.

Šifra: zs-nov.2017.15 Kategorije: , , , , Oznake: , , , , , ,
Opis

Dizajn Mimic je nastal z veliko pomočjo staršev in njihovih otrok, saj smo tako prišli do unikatne in otroku prijazne oblike igrače, ki spodbujajo otrokovo domišljijo.

Posebnost Mimic je tudi to, da jih šivajo ljudje iz ranljivih skupin, zato smo še posebej ponosni, ker z vsako kupljeno Mimico prispevate k blagostanju težje zaposljivih ljudi.

Mimica Zajec ima zelo enostavno obliko, ki se odlično prilega majhni otroški dlani. Ima zelo mehek srček na trebuščku in dolga ušesa, ki dajejo Zajčku zelo luštkan izgled.

Mimica je varna igrača, primerna tudi za novorojenčke, saj ima vse potrebne kemijske in mehanske teste, Evropski certifikat EN-71, ki zagotavlja kakovost in varnost igrače.

Tekstil in polnilo sta visokokakovostna in certificirana, zato je Mimica primerna za strojno pranje na 30°C  “občutljivi program”.

Mimica nima majhnih delcev, ki bi lahko bili nevarni za dojenčke.

Mimica je ročno šivana, kar jo naredi posebno in unikatno saj je vsaka drugačna.

Mimica je zavita v potiskan papir s smešnimi ilustracijami Mimic, ki služi kot pobarvanka ali kot poster. V darilni škatli dobite tudi knjižico s podrobnejšim opisom naše zgodbe in majhno presenečenje.

Additional Information
Teža 0.25 kg
Dimenzije 30 x 10 x 5 cm